HTML

Tetszik?

Kék elefánt

Küldd be te is az írásodat az elmelkedem@index.hu-ra!

Ennyien jártatok itt


widgeo.net
widgeo.net
widgeo.net
widgets

2011.08.12. 19:18 no need for name!

2011

   Hírek: Zavargások robbantak ki hajnalban Londonban, Totthenham nevű városrészében, miután a rendőrök lelőttek egy 4 gyermekes családapát. A helyi őrs elött több százan gyűltek össze, magyarázatot követelve a 29 éves férfi halálára. Az összecsapásban, a legfrissebb hírek szerint 26 rendőr, és 3 civil sérült meg. Két rendőrt még minig a       kórházban ápolnak. Legkevesebb pedig  40 személyt őrizetbe vettek.

  Igazság szerint, hiányosak az információim a történtekkel kapcsolatban, mármint arról még nem sikerült értesülnöm, hogy miért is “gyilkolták” meg a rendőrök ezt a 4 gyermekes családapát, aki bármily meglepő egy drog dealer. Legyünk őszinték! Az angol rendőrbácsik csak úgy heccből nem lövöldöznek senkire. Abszurd dolognak tartanám azt, ha faji megkülömböztetésből, mindössze a szimpátia, hiányából nyitottak volna tüzet dealer pajtásunkra, aki történetesen lelkiismereti gondokkal egyébként nem kűzködik (kűzködött).

  Következő képp tudom elképzelni  a sztorit. Ezt a tinik által oly mélyen tisztelt fiatalembert (élt 29 évet) minden bizonnyal már szemmel tartotta a helyi hatóság. Egy nagyobb  drogvásárlás után tarthatott hazafelé békésen, kétkezű munkájának gyümölcsével, vagyis autójával, “Otthon, édes otthon”!  . Megérkezett, de egy aprócska baki csúszott a számításba. Ezek a csúgya gonosz rendőrbácsik már vártak rá, szóval nincs más hátra, csakis előre menekülőre fogta a dolgot. Pontosan ilyen esetekre tartogatott fegyverét, Old Shatterhand-ot megszégyenítő gyorsasággal előkapta, és üldözőire tartva leadott pár “figyelmeztető” lövést. Ezt a rendőrök tuti rossznéven vették, és ők is kimutatták a foguk fehérjét, azt nem is mérlegelve, hogy lehet úgy megsebzik barátunkat, hogy habozás nélkül belehal. Megtötént a legrosszabb ami az életben megtörténhet, a golyó célt ért, és egy nemes lélek életét vesztette a brutális rendőri intézkedések közt. Azt halkan hozzátenném ezek az Ördög által vezérelt rendőrök csak a munkájukat végezték, akiknek ugyanúgy otthon cseppségeik, és szerető feleségük van. Ha a visszájára sült volna el, és egy intézkedő rendőr hal meg, nem hiszem hogy a felesége, és gyerekei Molotov koktélok társaságában kopogtattak volna Dealer pajti ajtaján.

   Lépjünk tovább! Roppant viccesnek találom a media szóválasztását ezen esetben. Kereskedelmi csatornák, ahol a Mónika show, Josi barát és társai kápráztatják el a “jónépet”, az eseményt ők enyhe hanyagsággal “zavargásoknak” titulálja. Kevésbé kereskedelmi csatornák, viszont ugyanezt “lázadásnak” vélik. Ami azt illeti az utobbi, kevésbé népszerűbb adóknak van igaza. Legyünk őszintik! A helyi rendőr őrs elé nem nyugdíjas nénik, és bácsik vonultak ki, s botjaikkal, járókeretükkel verték az ajtót felháborodásuknak hangot adva: Mi az hogy a város legnépszerűbb drogelosztóját kinyirták? Most unokáink hogy fognak eufórikus állapotban minket megverni, pénzmegtagadás után? Miért kell gátat szabni a fiatal generáció fejlődésének? Nem, kedves olvasó nem! Nem életük alkonyán lévő emberek lázadoztak, gyűjtogattak, fosztogattak az utcákon. Csak nem? Csak nem az a retardált párszáz fős vevőkör gondolta úgy, hogy ez nem volt szép. Valószínűsithetőleg ők kezdeményeztek e “békés” tüntetést. Jól bejáratott elosztójuk halála szíven utötte öket, s izzadt tenyérrel szertől kiürülve csaptak rá az asztalra. Aztán az, hogy a következő napokban ez folytatódott az már egy másik történet. Mivel Tottenham az egyik legszegényebb londoni negyed, és rengeteg bevándorló él, legalábbis próbál szinbiózisban lenni remek lehetőséget láttak az előállt helyzetben. A műveltebbek csak autókat, utcák elemeit (szemeteskukákat, táblákat, póznákat) rongáltak meg, a leleményesebbek már üzletek kirakatát törték be, majd teli bevásárló kocsival “angolosan” távoztak. A bátrabbak még ékszerüzleteket, elektronikai csikkekkel teli boltokat is ostrom alá vettek. Csak gratulálni tudok az egész csapatnak.

  Hmm, fiatal generáció ugye? Mivel ebbe a halmazba sorolható vagyok énis, köteleségemnek tartom hogy szóljak pár szót. Kedves olvasó!  Földünk népességének adataival teljes mértékben tisztában vagyok, s  tudom hogy minden ember  egy különálló személyiség, saját gondolatokkal, érzelmekkel, érzésekkel,  és nem utolsó sorban véleményel.  A felsoroltak  mindengyike szerepet kap az elkövetkezendő sorokban, viszont maga a vélemény kapja a főszerepet, az Én véleményem. Nem osztandó, vagy egyetértést igénylő, csak az enyém, csak is az enyém!

  Körbenézek, s mit látok? Liberalizmustól átitatott szenny folyik a Tv-ból, rádióból, a plakátokról, tanáraink, politikusaink szájából. És ezt úgy adagolják, hogy még tetszik is mindenkinek. Szabad vagy! Azt csinálsz amit csak akarsz! Élj szabadon, s vállald önmagad, sőt légy önmagad!!! Nyugodtan falmingózz letolt gatyában, egy félrecsapott baseball sapiban, Szüleid szavait hallgasd meg, de nem kell ám olyan komolyan venni. Legyen facebook mobilod, és oszd meg barátaiddal a napjaid, például még azt is hogy: “Most pisáltam le magma a parkan, de lexarom ikszdé” Nyugi jönnek majd a “lájkok” meg a “komik”. Az egész egy értelmetlen  butaság. Elnézést ha közületek páran hasonló dolgokat tesznek, de ez csak az én “véleméntem” mint mondottam nem kell egyet érteni vele.  12-16 éves gyerkőcöket elég különös “gondolatok” vezérelnek. Szinte mindegyikük álmodik a gazdagságról, egy szuper BMW isten tudja milyen típusú modelről, egy nagy szerelemről, vagy csak kurvákról. Ez mind szép és jó, csak ezekért a dolgokért tenni is kell, s nem csak a szájhőst kell eljátszani két pohár sör után.  Furcsa megnemértett “érzelmeik” sokukat olyan szinten elcsavarja, hogy azzal fenyegetőznek hogy megölik magukat, ezenfelül próbálnak minél szakadtabbul öltözködni szüleik bosszantása érdekében. (Emo) Valódi értékeiket hátra hagyva, vagy csak elfeledve próbálnak érvényesűlni, teret nyerni a nagy világban. Hát tessék szabad a pálya! Kimegyek az utcára és látok olyan tizenéves fiúkat, akik csajnak öltöznek, vagyis nem annak, csupán csak a divatot követik. Erről van is egy, hogyis mondjam? Nem vagyok filozófus, de megpróbálom szavakba önteni.

“A divatot csak annak kell követnie, akinek nincs saját egyénisége”

  Tudjátok, változik a világ, s vele az emberek, a zene, a nézetek, a drogok és még egy csomó minden. Úgy vélem 50 év múlva nem lesznek melegek, leszbikusok. A párkresés szimpátia alapján fog működni, nemi hovatartozástól független.

 

  Utolsó gondolatként csak annyi hogy, a zsidók által elindított eszme (liberalizmus) elérte célját. Ez rendkívül okos nép, és a világ urai szeretnének lenni. Na jó, nem csak szeretnének lenni, már azok! Bölcs tanításokat a világ nyomorbadöntéséről a zsidó szakirodalom bíztositja a Tóra és a Talmud.

  Végszóként: “Vedd el a múltjukat, s nem lessz jövőjük” úgylátszik ez is sikerült! Ülj le törizni egy 18 éves sráccal/lánnyal! Fogalma nem lessz a dologról, viszont az SP koncertjegy árakat fejből…

szerintünk: (5/5)
szerintetek: (0/5)

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://elmelkedem.blog.hu/api/trackback/id/tr143149509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Nyalóka Zöld

Névjegy létrehozása
süti beállítások módosítása