HTML

Tetszik?

Kék elefánt

Küldd be te is az írásodat az elmelkedem@index.hu-ra!

Ennyien jártatok itt


widgeo.net
widgeo.net
widgeo.net
widgets

2011.09.03. 01:04 zöld nyalóka

Nagy Dávid fotós

Szeretnék nektek bemutatni egy nagyon tehetséges művészt, aki engedélyt adott arra, hogy a bejegyzéseinkhez az ő képeit felhasználhatjuk.

Ő Nagy Dávid, a 18 éves ifjú, akit már kisgyermekként is érdekelt a fotózás, de komolyabban 2009 óta kezdett el ezzel foglalkozni.

Az ok egyszerű: ezzel tudja a legjobban kifejezni magát. Kedvenc témái közé sorolja fekete-fehér képeket, a túszejtős fotókat, de bármi, ami épp megihleti: legyen az akár egy elkapott pillanat, étel, szobor, épület, vagy akár egy beállított fotó. A Kecskeméten élő fotós a közeljövőben folytatja a nagysikerű túszejtő fotósorozatát, „Boby visszatér” címmel. Ezen kívül nagy tervei vannak a jövőre nézve, hiszen az érettségi után fotós iskolát fog elvégezni és egy olyan fotókiállítást szervez, ahol az összes megyéjében lévő fiatal fotós munkásságát egy helyen csodálhatjuk meg.

A legnagyobb álom pedig az, hogy jó férj és remek apa legyen, ha eljön az idő és bekerüljön a „nagyok közé” Hogy ez sikerül-e?

Az ő szavait idézve: „Ezt csak egy valaki tudja, ő pedig az Isten”.

További képekért csatlakozzatok Dávid facebookos oldalához itt.

 

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://elmelkedem.blog.hu/api/trackback/id/tr283198886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Nyalóka Zöld

Névjegy létrehozása
süti beállítások módosítása