HTML

Tetszik?

Kék elefánt

Küldd be te is az írásodat az elmelkedem@index.hu-ra!

Ennyien jártatok itt


widgeo.net
widgeo.net
widgeo.net
widgets

2011.10.07. 23:05 zöld nyalóka

Jelszó: láv.húha

 „Mondd láv, láááv, láááv”

 

A héten regisztráltam egy manapság divatos társkereső oldalra, hogy igazodjak a mai trendhez (értsd: addig sem kell a szakdolgozatot írni).

Mindent be tudsz állítani magadról: hány éves kortól hány éves korodig etted a taknyodat, milyen íze volt, hogyan hatott ez ki a gyermekkorodra, illetve milyen felnőttkori traumákat okozott ez a későbbiekben. Az álom hercegnőt / álom herceget is be lehet kategorizálni, illetve felszólítani a kedves felhasználókat, hogy csak azok csapassák a leveleket, akik napi kevesebb, mint kétszer kaksiznak és rendszeresen ápolják a lábujjkörmüket, de legalább ne legyen gombás.

Ez van emberek, kemény világot élünk! Meg kell ám válogatni, hogy ki lesz az életed nagy párja! Legyen 50kg, 85B-s melltartókosárral, hogy lehessen vele villogni. Vagy a másik oldalról megközelítve: legyen egy naaaagy, szép kocsija, meg háza… hogy lehessen vele villogni.

Sajnos a sötétség manapság nem csak éjszaka telepszik rá a Föld nevű bolygóra.

Az első üzenet, amit kaptam ezen a szerelmetes oldalon a következő volt „Fuck##### lávolt téged” (##### azért, mert nem szeretném megsérteni a t

udomisénmilyen jogait). LÁVOLT! Ennél még a "teccő", vagy "megdugnálak" gomb is jobb lenne.  Értem én, hogy globalizáció, meg célozzuk meg a fiatalokat, hogy jobban magukénak érezzek, de nem túlzás ez már egy kicsit? Miért nem lehet szimplán egy olyan gomb, hogy "Megismernélek". 

A személyes varázsom valószínűleg még soha nem volt ennyire a tetőpontján, hogy 3 nap alatt 93 ember (férfiak és nők, 18éves kortól egészen 60 éves korig) lávolt volna. 

Még két hónap és többen szercsiznek, mint ahány nem tetsziket kapott Zsófi Rágógumi c. dala.

A népszerűségemben fürödve csak annyit mondanék:

Ne hagyjuk, hogy sakkban tartson és lekötözzön a virtuális világ.

Egy adatlap lávolása helyett fordítsuk magunkra azt az időt, járjuk a természetet, tanuljunk, zenét hallgassunk, nézzünk meg egy filmet, vagy egyszerűen csak szeressünk inkább hús-vér embereket!

 

 

A fotóért köszönet Dávidnak

szerintünk: (5/5)
szerintetek: (0/5)

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://elmelkedem.blog.hu/api/trackback/id/tr753286579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

no need for name! 2011.10.08. 21:12:18

Ha lehet, akkor ezt most nem is "lájkolnám", hanem egyenesene "luvolnám" a smiley természetesen elmaradhatatlan pecséte mindenegyes beröfögésnek! ":)"
Nyalóka Zöld

Névjegy létrehozása
süti beállítások módosítása